Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCH
CENTER
9η Αγωνιστική
  • Νίκη ΒόλουΑν. Καρδίτσας 21 FT
  • Νέστος Χρυσ.Πανθρακικός 13 FT
  • ΑΕΛΟλυμπιακός Β' 21 FT
  • Ελλάς ΣύρουKallithea 10 FT
  • ΠανιώνιοςΠανσερραϊκός 50 FT
  • ΠΑΟΚ Β'Ζάκυνθος 11 FT
  • Αστέρας Β'ΠΑΣ Πύργος 11 FT
  • ΜαρκόΑπ. Καλαμαριάς 20 FT

Δεν προλαβαίνει ο Λιαπάκης

Ο μεσοαμυντικός της Δόξας έκανε και την Πέμπτη (5/12) ατομικό πρόγραμμα.

Δεν προλαβαίνει ο Λιαπάκης

Εδώ και καιρό ο Μανώλης Λιαπάκης είναι στα πιτ λόγω τραυματισμού. Ο Κώστας Βασιλακάκης περιμένει πώς και πώς την επάνοδό του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο και την Πέμπτη (5/12) δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα που έκαναν και οι συμπαίκτες του. Απεναντίας, μετά τον Γιάννη Στεργιανό και ο Μπάμπης Μουρατίδης ενσωματώθηκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Χρήστος Αμανατίδης.
Τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μπουτζίκος και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος απείχαν από τις προπονήσεις, καθώς υπηρετούν τη θητεία τους στα Κέντρα Εκπαίδευσης στη Θήβα και την Αυλώνα, αντίστοιχα. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας ορκίζονται την Παρασκευή (6/12) και αναμένεται να δώσουν το παρών στην προπόνηση του Σαββατου για να τεθούν στη διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό.
* Την τιμητική τους είχαν στην προπόνηση της Πέμπτης (5/12) οι Σάββας Κυριακίδης και Σάββας Μουδούρογλου. Άπαντες στην ομάδα τους ευχήθηκε χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή.